blog ini dicipta untuk saya meluahkan apa yang terasa, berkongsi apa yang patut , bercerita apa yang menarik dan menulis apa yang terlintas dihati. tidak ada niat untuk menghina mana-mana pihak. maaf dipinta sekiranya ada ayat-ayat di blog ini mengguris luka tang mana-mana.

follow me

Thursday, July 21, 2011

last weekend

last weekends saya pergi ke shah alam beralasankan mahu mencari rumah sewa n case tibe-tibe tak dapat kolej untuk semester depan. memang cari rumah jugak tapi hari sabtunya dipenuhi dengan aktiviti-aktiviti menarik bersama rakan2. rindu sangat kat mereka terutama Golding, my best buddy. love him so much ;))

antara benda yang sempat saya buat adalah wayang bersama Sad dan adik dia di JJ Bukit Tinggi, menonton cte Harry Potter..sedih pulak sebab dah habis. next day ke Sunway Pyramid. kalau dah ke sane memang berIce Skating la..huhu.3 jam maen tk ingt dunia. yang terkejutnya ada pulak si zani ni join kiteorg..nasib la die ok sikit.maybse sbb tak da geng laki yang slalu ejek2 saya. pastu kiteorg pergi bowling..walaupun RM10.50 for one game kiteorg sanggup! hahaha (terpakse rela)

dan ahadnya balek jugaklah ke Kuala Kangsar. kan parents saya memang susah nak kasi
pelepasan. jadi bila dah kasi kene la jaga batasnya


so ini antara gambar yang ada:
No comments:

Post a Comment