blog ini dicipta untuk saya meluahkan apa yang terasa, berkongsi apa yang patut , bercerita apa yang menarik dan menulis apa yang terlintas dihati. tidak ada niat untuk menghina mana-mana pihak. maaf dipinta sekiranya ada ayat-ayat di blog ini mengguris luka tang mana-mana.

follow me

Sunday, May 24, 2009

another KAKI'S story..

hari ni genap la 4 hari kaki aku berbalut..
sedih betol tgk kaki ni..bengkak kot..
nak berurut tapi tukang urut dah pegi umah anak plak..
pastu tunggu punya tunggu tak berurut la jadinyer..
kakiku semakin hari semakin bengkak..
takut pon ade..cam kaki giant jer..
macam mane ek??tak tau nak wat pe dah..
pape pun lihat la kaki sy yang sebenarnya sekarang





kakiku yang sakit




teman baikku sekarang..muahx!! syg kmoo!


so, pada pendapat anda ape patut saya buat skrg??
pegi hospital dan Xray atau just duduk diam dkt rumah?
i need your feedback plz.....

7 comments:

  1. erm..
    xbuat xray lg..
    dan x g hospital pon..
    g klinik jer

    ReplyDelete
  2. ngek!!
    ko nk kasi aku tempang ke per??

    ReplyDelete
  3. ko bertongkat je sudeh...
    dok diam ckit...kalo x merayap je kejenye!

    ReplyDelete